Tillbaka

Mission One Eleven

Ditt livs äventyr börjar med Mission One Eleven

Mission One Eleven är en missionbibelskola som tar dig till de stammar och folk som aldrig hört evangeliet förut! Vi är en del av Pingstförsamlingarnas missionsarbete, både nationellt och internationellt. Vi finns i Sverige, USA, Kanada, Indonesien och nu även i Sri Lanka
Kursen är en 15 veckors folkhögskolekurs som anordnas av Mariannelunds folkhögskola och är utlokaliserad till Vetlanda och innefattar även några veckors fältstudier med inslag av praktik i Sri Lanka.

Utbildningen riktar sig till unga vuxna som vill pröva sin kallelse och utvecklas i att förmedla evangelium till sin omgivning både i Sverige och bland onådda folkgrupper utomlands.

Under den första delen av utbildningen i Sverige så tränar eleverna att, på ett enkelt sätt, presentera Bibelns budskap till människor från andra kulturer och som inte har några kristna referensramar.

Under tiden så har vi även en bibelskola i Sri Lanka. Skolan där vänder sig till lokala ungdomar och de går igenom samma utbildning som i Sverige.

I Sri Lanka kommer de svenska eleverna bo ute i byar tillsammans med de nationella eleverna där de kommer praktisera det vad det lärt sig. Praktiken varvas med självstudier och föreläsningar.

Kursens börjar hösten 2018

Utbildningen är CSN-berättigad.

Mer information om kursen och hur du ansöker hittar du på www.hope.se/mission-one-eleven

Kontakt