Tillbaka

Mission One Eleven

Ditt livs missionsäventyr börjar med Mission One Eleven. En kurs som bedrivs av Mariannelunds Folkhögskola

Mission One Eleven är en praktisk utbildning för pionjärmission som tar dig till de människor som aldrig hört evangeliet förut!
Mission One Eleven finns i Sverige, USA, Kanada och Sri Lanka.

I Sverige bedriver Mariannelunds Folkhögskola kursen i samverkan med Svensk Pionjärmission. Utbildningen sker på den natursköna gården Västanås Center, som ligger 38km sydväst om Örebro, vid södra kanten av Kilsbergen. Där kommer du bo, utbildas och tränas för missionsuppdraget att nå de onådda.

Mission One Eleven - HT 2023

Är på en termin som innefattar en grundutbildning för dig som vill tränas och formas i ditt lärjungaskap och din kallelse med fokus på pionjärmission. Kursen innefattar även några veckors fältstudier med missionspraktik utomlands.

Denna termin riktar sig till dig som vill pröva din kallelse och utvecklas i att förmedla evangelium till din omgivning både i Sverige och utomlands. Under den första delen av utbildningen i Sverige så tränas du i att presentera evangeliet, på ett enkelt sätt, till människor från andra kulturer och som inte har några kristna referensramar.

Under missionspraktiken utomlands kommer du och ditt team bo och arbeta tillsammans med nationella medarbetare, där du kommer praktisera det du lärt dig.

Nästa kursstart

Kursstart: 28:e augusti - 2023
Studietakt: Heltid under höstterminen
Plats: Västanås Center - Där du både bor och tränas för missionsuppdraget.

Bygg på med mer missionspraktik under VT 2024

Under denna termin får du en längre och djupare praktik, där du och ditt team skickas på en ca. 3 månaders missionspraktik utomlands.
Detta ger dig ett tydligt nästa steg för dig som vill gå ut i din missionskallelse.

Ansök redan idag!

Klicka här för att ansöka

Läs mer här: missiononeeleven.se