Tillbaka

Om oss

Vinna, träna och sända

Vi har ett brinnande engangemang för att nå de onådda med det livsförvandlande buskapet om Jesus Kristus. Om vi börjar med att vinna en människa, kan vi till slut nå en hel mänsklighet.

Vi anser att det är en mänsklig rättighet att få höra om Jesus. Därför satsar vi helhjärtat på att vinna, träna och i samarbete med lokala församlingar sända ut missionärer. Vi tror att nyckeln är att göra lärjungar som gör lärjungar.

Vi väljer att fokusera på de onådda inom 10/40-fönstret, där upplever vi att behoven är som störst.

Jag vill hjälpa till

Jesusfestivaler

Vi håller pionjära Jesusfestivaler i byar och städer, där få människor, om ens några, känner Jesus. Vi anser att det är en mänsklig rättighet för en människa att få höra evangeliet under sin livstid. Tyvärr är det inte så för många av våra medmänniskor som lever inom 10/40-fönstret.

Lärjungaträning

Vi tränar lärjungar som gör nya lärjungar. Vi samarbetar med lokala församlingar som sänder missionärer till dem om är onådda med evangeliet.

Teamresor

Genom våra teamresor hjälper vi helt vanliga människor att få smaka på mission. ALLA har en plats att fylla i det stora missionsuppdraget. Teamresor öppnar möjligheter till praktiskt träning där du får växa och utvecklas för att börja hitta den roll som just du ska fylla i detta viktiga uppdrag.

Följ med

Mission One Eleven

Mission One Eleven är en pionjär missionskola som utrustar dig för missionstjänst. Du kommer bli delaktig i uppdraget att predika evangeliet till dyrbara medmänniskor som aldrig hört evangeliet förut. Svensk Pionjärmissions fokuserar på 10/40-fönstret och kringliggande länder.

Läs mer

Vår adress:

Svensk Pionjärmission, Västanås Gård, 716 94 Mullhyttan

Ge till mission:

Du kan vara med i missionsuppdraget genom dina gåvor! Skriv in dina uppgifter om du vill veta mer om att bli en månadsgivare.
Självklart kan du även använda vårt bankgiro 5824-0680 eller Swisha på 123 249 4011.